La deg underholde av universets små og store mysterier!

Nordlys, solformørkelse, asteroider og kosmiske smell er bare noen av de fascinerende emnene du kan være på, veiledet av astronomen Vegard Lundby Rekaa med hjelp av slående vakre bilder og videoer av verdensrommet.  

Vegard formidler faget på en måte alle kan forstå, med en behagelig stemme som leder gjennom universets store og små kriker og kroker. Unn deg og dine kolleger underholdning av kosmisk omfang og kvalitet, som skaper begeistring og nysgjerrighet for noe alle lar seg fascinere av.

Kunst i verdensrommet

Verdensrommet er fult av slående vakre objekter: stjernehoper, galakser og fargerike tåker, alle med sine særtrekk og sin naturlige opprinnelse. Bli med på en kunstnerisk og estetisk reise gjennom verdensrommet, med bilder og videoer som er verdig den staseligste kunstutstilling.

Nordlys

Nordlyset er vakkert, mystisk og forførende. Det er også sluttresultatet av en fantastisk kobling mellom solen og jorden som den norske forskeren Kristian Birkeland var den første til avdekke. La deg lose gjennom et foredrag med flotte filmer av nordlys og illustrasjoner av hvordan nordlyset blir skapt.

Er det virkelig sant?

Bli med på en kosmisk ut av solsystemet og vår galakse Melkeveien, og se hvordan vår klode henger sammen med det endeløse verdensrommet. Lær om sorte hull, Big Bang og stjerneeksplosjoner.

 

Handlekurv