Planetkort

249 kr

Årets gaveidé – Kjøp et underholdende spill for deg og barna, hvor den som lærer seg mest om solsystemet har størst sjanse for å vinne. Lærerikt og underholdende for både barn og voksne. Kortene kan brukes til å spille tre ulike spill, alt etter hvor avanserte regler dere ønsker å spille med.

Varenummer: 5182 Kategori:

Ta med barna på et underholdende og lærerikt kortspill, hvor den som kan mest om solsystemet har de største vinnersjansene. Planetkortene har 3-i-1 spill, med ulik vanskelighetsgrad, slik at alle uansett alder kan finne sin favoritt.

Planetkort er et nytt spill i Norge, oversatt fra det danske spillet med samme navn. Spillet består av 42 kort, med ett objekt per kort. Hvert objekt har et lekkert bilde, en kort beskrivelse og noen grunnleggende fakta om seg selv. Fakta som at Saturn har lavere massetetthet enn vann, selv om den er 95 ganger mer massiv enn jorden. Og at Venus er 687 grader varmere enn Pluto! I tillegg finner du kort som beskriver reglene for de tre variantene av spillet, og en oversikt over hvor alle objektene ligger i Solsystemet.

De tre spillene

“Klodenes kamp” er en variant av krig, men hvor man velger den egenskapen man skal krige med. Den som best forstår hvilke objekter som har de høyeste hastighetene, største massene eller største avstandene, og vet hvordan bruke det vinner spillet.

I “Rummy” er det om å gjøre å sette sammen stikk, bestående av planeter og dems måner. Kometer, som har en vane for å reise fra det ytterste til det innerste av solsystemet, er selvsagt jokere og kan brukes der du trenger de mest.

“Bygg solsystemet” ligner på domino, hvor man skal legge kort sammen i rader og kolonner, slik de faktisk hører sammen i solsystemet. For hvordan var det nå igjen? Var Titan en måne til Jupiter? Eller var det Saturn? Og hvordan var den rekkefølgen på planetene igjen.

Handlekurv