Astronomikveld - der dere er

Få besøk av en astronom til en astronomikveld som dine elever sent vil glemme. Velg stedet selv, avtal tid med astronomen, og vi stiller med stjernekikkerter, stjernekart og et foredrag under stjernene. 

Vi tar med skolens elever på et 4 timers program i skolegården eller et annet egnet sted for stjernekikking. Dere velger selv om aktiviteten er for én og én klasse eller hele trinnet, vi har opplegg som passer i begge tilfeller. 

Det blir også tid til de gode samtalene, hvor de nysgjerrige elevene kan spørre og få svar på sine spørsmål fra en ekte astronom. 

Se planetene og månen

Månen og planetene slutter aldri å imponere. La elevene selv se kratere på månen og ringene til Saturn. Se faser på månen og planeter, og bruk elevenes egne observasjoner til å forklare avansert teori.

Utforsk planetbevegelsene

Flere astronomifenomener kan utforskes med enkle redskaper, som baller og lyskastere. La elevene selv beskrive planetbevegelsene under kyndig veiledning av astronomen. 

Utforsk tyngdekraften

Tyngdekraften er overalt, men allikevel mystisk og vanskelig å forklare. Med astronomens medbragte gravitasjonseksperiment, kan elevene selv prøve sine egne ideer og forklaringer. 

Tilbud for skoler: kr.7 900 *

Pris inkluderer alt av faglig opplegg, tilgang til teleskoper og annet undervisningsmateriell under besøket. *Reisegodtgjørelse etter statens satser kommer i tillegg. Prisen er inkl. mva.

Ta kontakt,
så hjelper vi deg å finne egnet dato og tid.

Handlekurv